Bombay Curry House Een Top Indiase Restaurant in Rotterdam

bombay curry house een top indiase restaurant l.w
1 / 4
Embed
Share

Welkom bij Bombay Curry House, waar we de rijke en diverse smaken van de Indiase keuken naar het hart van Rotterdam brengen. Gelegen in het bruisende stadscentrum, is Bombay Curry House du00e9 bestemming voor liefhebbers van authentiek Indiaas eten.


Uploaded on | 1 Views


Download Presentation

Please find below an Image/Link to download the presentation.

The content on the website is provided AS IS for your information and personal use only. It may not be sold, licensed, or shared on other websites without obtaining consent from the author. Download presentation by click this link. If you encounter any issues during the download, it is possible that the publisher has removed the file from their server.

E N D

Presentation Transcript


  1. Bombay Curry House: Een Top Indiase Restaurant in Rotterdam Welkom bij Bombay Curry House, waar we de rijke en diverse smaken van de Indiase keuken naar het hart van Rotterdam brengen. Gelegen in het bruisende stadscentrum, is Bombay Curry House d bestemming voor liefhebbers van authentiek Indiaas eten. Onze missie is om onze gasten een uitzonderlijke eetervaring te bieden die de rijke geschiedenis en smaken van India eert. In deze uitgebreide gids nemen we je mee op een culinaire reis door ons restaurant, ons menu en de unieke sfeer die we cre ren voor onze gasten. Authentieke Indiase Keuken De Indiase keuken staat bekend om zijn diversiteit en complexiteit. Elk gerecht is een samenspel van specerijen en smaken die zorgvuldig zijn samengesteld om een onvergetelijke eetervaring te cre ren. Bij Bombay Curry House is ons team van getalenteerde chefs afkomstig uit verschillende regio's van India. Ze brengen elk hun eigen specialiteiten en expertise mee, waardoor ons menu een echte weerspiegeling is van de culinaire rijkdom van India.

  2. Ons Menu Ons menu is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan traditionele Indiase gerechten te bieden. Van de geurige biryani's en romige curry's tot de knapperige snacks en versgebakken broden, elk gerecht is bereid met de beste ingredi nten en traditionele technieken. Biryani s: Onze biryani's zijn een feest voor de zintuigen. Deze aromatische rijstgerechten worden bereid met geurige basmatirijst, een verscheidenheid aan specerijen en een keuze aan vlees, vis of groenten. Probeer onze Hyderabadi Biryani voor een authentieke smaakervaring. Curry's: Of je nu houdt van mild of pittig, onze curry's zullen je zeker bevallen. Van de romige butter chicken en tikka masala tot de pittige vindaloo en madras, elke curry is een perfect gebalanceerde combinatie van smaken. Vegetarische Gerechten: Voor onze vegetarische gasten bieden we een uitgebreid assortiment gerechten, waaronder paneer tikka, chana masala en aloo gobi. Deze gerechten zijn rijk aan smaak en perfect geschikt voor vegetari rs en veganisten. Indiase Broden: Geen Indiase maaltijd is compleet zonder versgebakken brood uit de tandoor. Onze naan, roti en paratha zijn de perfecte begeleiders voor onze curry's en biryani's. Snacks en Voorgerechten: Begin je maaltijd met een selectie van onze heerlijke snacks en voorgerechten. Van knapperige samosa's en pakora's tot sappige kebabs en tandoori-gerechten, er is voor ieder wat wils. Dranken en Desserts: Om je maaltijd compleet te maken, bieden we een assortiment traditionele Indiase dranken zoals lassi en chai. Sluit af met een zoete noot en probeer onze desserts zoals gulab jamun en kulfi. De Sfeer Bij Bombay Curry House draait het niet alleen om het eten, maar ook om de totale ervaring. Ons interieur is ontworpen om een gezellige en uitnodigende sfeer te cre ren. We hebben traditionele Indiase elementen gecombineerd met moderne elegantie om een ruimte te cre ren waar je je meteen thuis voelt. Van de warme verlichting en comfortabele zitplaatsen tot de prachtige decoraties, alles is zorgvuldig gekozen om je eetervaring te verbeteren.

  3. Gastvrijheid Gastvrijheid is een essentieel onderdeel van de Indiase cultuur, en bij Bombay Curry House streven we ernaar om elke gast als familie te behandelen. Ons vriendelijke en attente personeel staat klaar om je te helpen bij het kiezen van gerechten, het aanpassen van de kruidigheid naar jouw voorkeur en het zorgen voor een aangename maaltijd. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon een avondje uit bent, wij zorgen ervoor dat je je welkom voelt. Afhaal- en Bezorgdiensten Naast onze dine-in diensten bieden we ook handige afhaal- en bezorgopties. Of je nu thuis wilt genieten van een heerlijke Indiase maaltijd of een feest organiseert, wij zorgen ervoor dat elk gerecht heet en vers wordt geleverd. Bestellingen kunnen eenvoudig telefonisch of online worden geplaatst, en ons team zorgt ervoor dat je maaltijd met de grootste zorg wordt bereid en bezorgd.

  4. Evenementen en Catering Bombay Curry House is ook de perfecte plek voor speciale gelegenheden en evenementen. Of het nu gaat om een verjaardag, een zakelijke bijeenkomst of een familiediner, wij bieden op maat gemaakte cateringopties die aan al je wensen voldoen. Onze ruime eetzaal en flexibele menu-opties maken het gemakkelijk om een onvergetelijk evenement te organiseren. Over Bombay Curry House Bombay Curry House is ontstaan uit een passie voor de Indiase keuken en een wens om de authentieke smaken van India naar Rotterdam te brengen. Onze oprichter, die zelf uit India komt, wilde een plek cre ren waar mensen kunnen genieten van de rijke culinaire tradities van zijn thuisland. Vandaag de dag zijn we trots om een geliefde eetgelegenheid te zijn voor zowel lokale bewoners als bezoekers van de stad. Conclusie Of je nu een doorgewinterde liefhebber van de Indiase keuken bent of voor het eerst de smaken van India wilt ontdekken, Bombay Curry House biedt een onge venaarde eetervaring. Met ons uitgebreide menu, uitnodigende sfeer en toewijding aan gastvrijheid, zijn we trots om een top Indiase restaurant in Rotterdam te zijn. Kom langs en ervaar zelf de magie van de Indiase keuken bij Bombay Curry House. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en je mee te nemen op een culinaire reis door India, hier in Rotterdam. Neem contact met ons op www.bombaycurryhouse.nl info@bombaycurryhouse.nl 010-2107974 Nieuwe Binnenweg 228a, 3021 GM Rotterdam, Netherlands

Related


More Related Content